Sve vas u potrazi za najnovijim gadgetima iz svijeta informatike i mobitela zanimat će novi HGSPOT u Splitu. Nova lokacija s parkingom te veći i ljepši prostor osigurat će još ugodniju kupnju tehnike lokalcima ali i svima koji su u prolazu kroz najlipši grad na svitu.

Oni koji su redovito u potrazi za novim gadgetima, računalima, informatičkom opremom, Apple i Android smartphoneima i tabletima, HGSPOT i njhov hgshop webshop dobro su poznati.

HGSPOT trgovina iz Poljičke ulice preselio se na kupcima pristupačniju lokaciju na adresi Velebitska 80. Tamo je na prostranih 200 četvornih metara izloženo sve što bi vas moglo zanimati iz svijeta tehnike.

Bilo da ste u potrazi za novim smartphoneom, stolnim ili prijenosnim računalom, pametnim satom tabletom ili informatičkom opremom u HGSPOT-u ćete pronaći sve pa i više. Naime, u ponudi je i popriličan broj pametnih televizora, koje su također bogato izloženi.

Ponuda pametnih telefona i nosivih gadgeta prilično je impresivna i pokriva sve cjenovne razrede pa će svi pronaći nešto za sebe.

Jutros je bila poprilična gužva pred otvaranje, no isplati se baciti oko.

Uz svima poznat HGSPOT u Terzićevoj preko puta Trgovačkog centra Joker, sad na izbor imate i ovaj novi HGSPOT na adresi Velebitska 80 s parking mjestima tik ispred ulaza.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments