Vrlo je malo vremena ostalo do službenog predstavljanja Galaxy S21 serije, a novim videom ističu svoje napore u pogledu održivog razvoja, zaštite okoliša ali najavljuju i nepredstavljeni telefon s kamerom ispod zaslona.

Priča o uskraćivanju punjača u prodajnom paketu već pomalo pada u zaborav. Nakon što je taj skandalozan potez učinio Apple prošle jeseni, Xiaomi im se pridružio na prilično mudar način, a sve je manje dvojbi da će i Samsung ubuduće iz paketa s novim telefonima izbaciti punjače.

Promotivni materijali procurjeli su u javnost, a objavljuje ih opet Winfuture.de. Oni potvrđuju manje prodajno pakiranje i sadržaj istog. Unutra će uz telefon biti upute, USB C kabel i iglicu za SIM ladicu.

U međuvremenu je Samsung objavio video na temu održivog razvoja i očuvanja okoliša. U njemu je riječ o tome kako Samsung reciklira i prenamjenjuje svoje starije uređaje za kreiranje novih IoT alata.

Priča se i o ambalaži i prodajnim pakiranjima pa indirektno najavljuju izbacivanje punjača iz paketa.

Pogledate li video podrobno i širom otvorenim očima ugledat ćete i neki novi Samsungov telefon bez otvora selfie kamere u zaslonu.

Prema njemu, Let’s Go Digital je složio render Galaxy Note21 telefona, za kojeg se misli da bi mogao biti prvi tvrtkin telefon sa selfie kamerom ispod zaslona.

Samsung bi takvim Galaxyem Note21 razveselio mnoge ovdje, koji još uvijek cvile o mrtvim pikselima i sličnim dosjetkama na temu otvora u zaslonu.

Galaxy Note21 na videu?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ivan

Isti se mobitel vrtija u videima na predstavljanju exynosa 2100 danas, bas mi je upalo u oko